Bilde: tdc22181
Lillestrøms Aleksander Melgalvis tirret på seg Vålerenga-supportere etter lørdagens oppgjør Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Bilde: tdc22181 Lillestrøms Aleksander Melgalvis tirret på seg Vålerenga-supportere etter lørdagens oppgjør Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

LSK-spiller tirret på seg Vålerenga-supportere, bråk etter rivaloppgjøret

Aleksander Melgalvis forsøkte å plante et Lillestrøm-flagg i midtsirkelen på Vålerengas hjemmebane etter kampen i kveld. Da kokte det over for enkelte på tribunen.

Publisert

Episoden utspilte seg etter kampslutt i eliteserieoppgjøret i Oslo. Stuntet skjedde etter at Vålerenga var blitt ydmyket 0-3 på eget gress.

Melgalvis klarte ikke å få flagget til å stå i kunstgresset, men det var uansett nok til å sette sinnene i kok. Rundt 20-30 Vålerenga-tilhengere stormet ut på banen og ble møtt av tilreisende fans fra Lillestrøm. Flere personer var involvert i bråket, før det ble roet ned av sikkerhetsvaktene på arenaen.

– Seiersrusen tok litt overhånd

– Tanken var å feire med fansen. Det var seiersrusen som tok litt overhånd. Det er kjedelig at det ble sånn etterpå, sier Melgalvis til VG om episoden.

Les også: Keepertabbe og rødt kort sprakk Vålerengas boble

– Jeg ser at det er provoserende etter et 0-3-tap, fortsetter han.

Lørdagens rivaloppgjør ble et mareritt for Vålerenga. Etter en god sesongstart kom de kraftig ned på jorda med stortapet mot LSK. I tillegg ble Fitim Azemi utvist og Aron Dønnum måtte forlate banen med skade før pause.

Powered by Labrador CMS