Illustrasjonsbilde fra Aker brygge. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Illustrasjonsbilde fra Aker brygge. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Fire menn pågrepet etter mulig væpnet ran på Aker brygge

Politiet har pågrepet fire unge menn etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Ingen kom til skade under ranet.

Publisert

De mistenkte gjerningsmennene ble pågrepet på forskjellige steder rundt om i byen, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Alle de siktede er i slutten av tenårene og i starten av 20-årene, og er kjenninger av politiet.

Politiet ble klokken 22.15 varslet om at flere personer hadde tatt seg inn i en leilighet, truet med skytevåpen og tatt med seg eiendeler. Pedersen vet ikke hvor store verdier det skal være snakk om.

Blir avhørt

De mistenkte er satt i arrest og vil bli avhørt så snart det lar seg gjøre.

– Vi har per nå ikke et aktivt søk etter flere gjerningspersoner, men saken etterforskes fortsatt og det kan fort dukke opp flere som får status som mistenkt eller siktet i saken, sier operasjonslederen til NTB klokken 6.40.

Tilfeldig offer

Det var flere personer i leiligheten da hendelsen oppsto. Politiet har gjort avhør av både fornærmede og vitner, og kriminalteknikere har gjort undersøkelser på stedet.

– Slik som saken er nå, ser det ikke ut som fornærmede var et tilfeldig offer, sier operasjonslederen uten å ville utdype mer så tidlig i etterforskningen

Powered by Labrador CMS