Ifølge politiet viser en video elsparkesyklisten i høy fart gjennom fotgjengerområdet på Aker Brygge rett før seksåringen ble kjørt ned.
Ifølge politiet viser en video elsparkesyklisten i høy fart gjennom fotgjengerområdet på Aker Brygge rett før seksåringen ble kjørt ned.

6-åring meid ned av elsparkesykkel på Aker Brygge: - Video viser to personer på elsparkesykkel i høy fart i fotgjengerområde, sier politiet

En seksåring er i kveld kjørt til legevakt etter å ha blitt påkjørt av en elsparkesykkel på Aker Brygge. Politiet har sikret seg video av en elsparkesykkel med to personer i høy fart i fotgjengerområdet rett forut for ulykken.

Publisert

Trolig hadde seksåringen englevakt. Ifølge politiet er barnet fraktet til legevakt med sårskader etter å ha blitt kjørt ned av en elsparkesyklist på Aker Brygge mandag kveld ved 20-tiden.

— Video viser at elsparkesykkelen hadde høy fart i fotgjengerområdet før ulykken skjedde. I tillegg var det to personer på elsparkesykkelen, opplyser politiet ved 21-tiden mandag kveld.

— Barnet behandlet for sårskader

Nå oppretter politiet en sak mot personen som førte elsparkesykkelen. Politiet skal ha ankommet ulykkesstedet kort tid etter at seksåringen ble kjørt ned.

— Barnet ble behandlet på legevakt for sårskader, skriver politiet på Twitter klokken 21.15.

Ulykken på Aker Brygge er ikke den eneste historien politiet kan fortelle om uvettig og farlig kjøring med elsparkesykkel. Tidligere på ettermiddagen ble en elsparkesyklist hentet med ambulanse på Sagene etter et sammenstøt med en bil.

Men på vei til legevakt hoppet elsparkesyklisten ut av ambulansen. Først etter å ha blitt sporet av politiet, som overtalte mannen, dro han for å få helsehjelp etter kollisjonen.

Ifølge politiet skjente elsparkesyklisten brått og uventet ut foran en bil i Arendalsgata på Sagene.

Powered by Labrador CMS