Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og Obos-sjef Daniel Siraj tok første spadestikk på Ulven.
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og Obos-sjef Daniel Siraj tok første spadestikk på Ulven.

Tok første spadetak for Construction City på Ulven

På Ulven bygges det nå 103.000 kvadratmeter med rom for alle aktører i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. — Nye løsninger oppstår når ulike aktører finner sammen, sa Raymond Johansen (Ap) da han tok første spadetak.

Publisert

— Med Construction City får denne delen av byen et dunkende hjerte som skaper verdier, gir arbeidsplasser og bidrar til utviklingen av en utrolig viktig næring, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap).

Det er Obos som står bak Construction City, en næringsklynge på Ulven som skal samlokalisere aktører fra hele verdikjeden innen bygg og anlegg.

— Gleder oss til å flytte inn på Ulven

Gjennom å samle bransjen under samme tak, skal det legges til rette for tettere samarbeid, nye løsninger og fremtidig konkurransekraft, heter det i en pressemelding fra Obos.

— Construction City vil bli en internasjonalt banebrytende samhandlingsarena for Norges største fastlandsnæring, og en utrolig spennende arbeidsplass for både store og små aktører i bransjen. Vi gleder oss stort til å flytte til Ulven, sier Obos-konsernsjef Daniel K. Siraj.

Men det er ikke bare Obos som skal flytte til Ulven. Også AF Gruppen og Betonmast flytter inn når Construction City er ferdigstilt.

Powered by Labrador CMS