Helt på tampen av oppgjøret mot Kongsvinger felte KFUM-keeper Alexander Pedersen en KIL-spiller. Straffen gikk inn og det ble poengdeling på Ekeberg.

Overtidsdrama på Ekeberg da KFUM gikk glipp av tre poeng

Det så lenge ut til at KFUM skulle gå seirende ut av oppgjøret mot Kongsvinger, men fem minutter på overtid fikk bortelaget straffespark og utlignet.

KFUM var det førende laget i første omgang, og det var derfor ikke ufortjent at det sto 1-0 til pause mot det nedrykkstruede laget fra Innlandet. Det var Olav Øby som var sist på ballen for vertene på Ekeberg.

Kongsvinger hang bedre med etter pause, men slet med få uttelling på sjansene helt til KFUM-keeper Alexander Pedersen felte en KIL-spiller langt inn i overtiden.

Da Adem Güven satte straffen i mål sikret han samtidig et poeng for et KIL-lag i poengnød.

Oslo-derby i Groruddalen neste runde

KFUM spilte sin femte strake kamp uten seier og ligger på 9.-plass med 13. Neste kamp blir et rent Oslo-derby. Da skal Kåffa reise opp Groruddalen for å møte rivalene som også har slitt litt i motbakke.

I Groruds oppgjør Ham-Kam og bunnlagets nyansatte trener, Kjetil Rekdal, ble det mandag 1-1 og poengdeling. Groruddølene ligger dermed på en åttendeplass med 14 poeng, mens KFUM har ramlet ned til 10. plass med 12 poeng. Ingen av lagene vil tape kampen om hvem som er Oslos beste lag i 1. divisjon når det er duket for oppgjør 24. august.