Lørdag kveld hadde Louis Pizza på Adamstuen fem hjerter hengende på veggen. Hvem som helst med dårlig råd kan plukke et hjerte og veksle det inn i en pizza hos Amanda.
Lørdag kveld hadde Louis Pizza på Adamstuen fem hjerter hengende på veggen. Hvem som helst med dårlig råd kan plukke et hjerte og veksle det inn i en pizza hos Amanda.

Kjøper du et hjerte av Amanda donerer du en gratis pizza til noen med dårlig råd. Samtidig støtter du lille Louis Pizza

Louis Pizza på Adamstuen sliter med å overleve, og velger en hjertevarm vei ut av vanskene. Nå kan du donere penger for en hjertepizza. Så kan en med dårlig råd plukke hjertet ditt fra veggen og veksle det inn i en gratis pizza.

Publisert

— Vi sliter økonomisk etter koronapandemien og jeg er usikker på om Louis Pizza overlever, sier innehaver Live Glesne Kjølstad til VårtOslo.

Hun startet opprinnelig lille Louis Pizza på Adamstuen for å hjelpe flyktninger ut i arbeid. Selv tjener hun ingenting på driften. Men daglig leder i den lille pizzasjappa, Amanda, er opprinnelig flyktning fra Iran.

— Hjelp oss og vi hjelper noen andre

— Vi må finne en vei ut av vanskene og få solgt flere pizzaer. Mange sier de gjerne vil støtte oss, men bor et helt annet sted og vil vite hvordan de hjelper Louis Pizza med å overleve, sier Kjølstad.

Nybakt og fersk pizza som du kan donere til noen i en vanskelig situasjon. Ta kontakt med Amanda på Facebook-siden til Louis Pizza.
Nybakt og fersk pizza som du kan donere til noen i en vanskelig situasjon. Ta kontakt med Amanda på Facebook-siden til Louis Pizza.

— Så fikk jeg ideen til hjertepizza fra New York. Ideen er rett og slett at hvis folk hjelper oss, så hjelper vi noen som har det enda vanskeligere, forteller hun.

— Men forklar meg hvordan dette med hjertepizza fungerer. Hvis jeg vil støtte dere og hjelpe noen med dårlig råd samtidig, hva gjør jeg da?

— Du kan enten komme innom og betale for en hjertepizza, eller ta kontakt via Facebook-siden vår og sende oss en melding. Så blir vi enige om hvordan du betaler, for eksempel over Vipps, sier Live.

— Vi stiller ingen spørsmål og stoler på folk

Prisen for en hjertepizza hos Louis Pizza er 189 kroner. Kjøper du en så henger daglig leder Amanda eller en annen ansatt opp et hjerte på veggen.

Da kan hvem som helst med dårlig råd komme innom, plukke ned et hjerte og veksle det inn i en valgfri, nybakt og nystekt pizza.

— Så dere stoler på at folk som plukker ned hjertet faktisk har dårlig råd? At de er ærlige?

— Ja, det gjør vi. Hos oss stiller vi ingen spørsmål. Vi håper at så mange som mulig vil støtte oss og hjelpe Louis Pizza til å overleve. Mange har sagt de vil hjelpe oss, og samtidig får både de og vi muligheten til å hjelpe andre. Så ja, vi stoler på folk, sier Live Glesne Kjølstad.

— Prisen på 189 kroner er snittprisen på pizzaene våre. Men hvis noen veksler inn et hjerte lover vi at de godt kan få den dyreste pizzaen. Vi satser på at hvis mange nok kjøper hjertepizza for å støtte oss, så går dette opp i opp, avslutter hun.

Hvis du vil donere en hjertepizza går du inn på Facebook-siden til Louis Pizza ved å klikke HER.

Powered by Labrador CMS