Kjetil Haug er lånt ut til VIF fram til 1. august. Bildet er fra en tidligere landslagssamling. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix.
Kjetil Haug er lånt ut til VIF fram til 1. august. Bildet er fra en tidligere landslagssamling. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix.

Vålerenga låner Sogndal-keeper Kjetil Haug

Vålerenga låner Kjetil Haug fra Sogndal fram til 1. august. Keeperen har blant annet en fortid i Manchester City og Sarpsborg 08.

Publisert

Årsaken til at eliteserieklubben låner Kjetil Haug, er at reservekeeper Kristoffer Klaesson tidligere denne uka pådro seg en leddbåndsskade i ankelen, melder VIF på sine nettsider.

– Vi har veldig mange unge og spennende keepertalenter i klubben, men da Kristoffer ble skadd følte vi at vi trengte en sisteskanse med A-lagserfaring som kunne gå rett inn og ta plassen hvis det skulle skje noe med Adam (førstekeeper Adam Larsen Kwarasey), sier sportslig leder i VIF, Jørgen Ingebrigtsen.

Har landslagserfaring

Den 20 år gamle keeperen har i tillegg til en fortid i Manchester City og Sarpsborg 08, hele 37 aldersbestemte landskamper under beltet.

– Kjetil er en erfaren keeper vi har fulgt en god stund, både via landslag og gjennom vinteren i Sogndal, og vi er sikker på at vi har fått inn en veldig god sisteskanse. Vi håper selvsagt at Kristoffer skal være tilbake på banen om ikke veldig lenge, men gleder oss til å bli bedre kjent med Kjetil, sier Ingebrigtsen.

Powered by Labrador CMS