— Jeg er veldig glad for, og stolt av å ha fått spille med Vålerenga-logoen på brystet også i voksen alder, sier Adam Larsen Kwarasey.
— Jeg er veldig glad for, og stolt av å ha fått spille med Vålerenga-logoen på brystet også i voksen alder, sier Adam Larsen Kwarasey.

Adam Larsen Kwarasey er ferdig i Vålerenga: - Skulle ønske jeg oppnådde noe her

Adam Larsen Kwarasey og Vålerenga skiller lag. — Jeg skulle ønske at jeg fikk muligheten til å oppnå noe her, men sånn er fotballen, sier målvakten som startet karrieren i klubben han returnerte til i 2017.

Publisert

— Det er ingen dramatikk bak dette. Vi har valgt en strategi om å satse på unge lokale spillere, og har Kristoffer og Kjetil i samme posisjon som Adam. Det er de vi har valgt å satse på fremover, og da er dette en naturlig beslutning, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettsted.

Før sesongen ble det klart at Vålerenga ville satse på Kristoffer Klaesson som førstekeeper. Heller ikke rollen som reservekeeper var tiltenkt Adam Larsen Kwarasey. Den rollen fikk Kjetil Haug.

— Stolt over å ha spilt for Vålerenga

Det er en vemodig keeper som nå forlater klubben han startet karrieren i og returnerte til i 2017.

Branns Steffen Lie Sklevik stuper inn bak Adam Larsen Kwarasey i en seriekamp i 2018.
Branns Steffen Lie Sklevik stuper inn bak Adam Larsen Kwarasey i en seriekamp i 2018.

— Jeg er veldig glad for, og stolt av å ha fått spille med Vålerenga-logoen på brystet også i voksen alder, sier Kwarasey.

— Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg fikk muligheten til å oppnå noe her, men sånn er fotballen, sier målvakten.

Serie- og cupgull

Målvakten med 24 A-landskamper for Ghana og én U21-landskamp for Norge fikk 66 kamper for Vålerenga siden overgangen fra Brøndby i 2017. Denne sesongen ble det derimot null minutter for sisteskansen.

Adam Larsen Kwarasey har vunnet både Eliteserien (2013) og cupen (2010) med Strømsgodset. I tillegg har han spilt i Rosenborg og Portland Timbers i USA.

PS: Denne saken har du fått lese gratis. Vi håper at du syntes den var bra. Vi lever av og for oslofolk. Tegn et abonnement, slik at vi kan fortsette å lage god journalistikk som engasjerer og rører deg, der du lever. Til deg som allerede abonnerer, tusen takk.

Powered by Labrador CMS