Deichmanske bibliotek ved en tidligere anledning. Innfelt Pep Guardiola i kjent stil. Tirsdag la Manchester City-treneren turen innom biblioteket i Bjørvika.

Her dukket superkjendisen opp tirsdag

På uventet sted gjorde flere store øyne da den svært så kjente utenlandske profilen plutselig viste seg.

Publisert

Manchester City-manager Pep Guardiola, der han blant annet er sjef for den norske stjernespilleren Erling Braut Haaland, var helt overraskende innom Deichmanske bibliotek i Bjørvika tirsdag.

Det melder Dagbladet. Avisen har fått et tipsbilde fra City-supporteren Anders Sørfonden, som fikk en selfie med trenerikonet.

– Jeg satt og leste, og så var han bare der, sier Sørfonden til avisen.

Manchester City-trener Pep Guardiola (i midten) og lagets norske stjernespiller Erling Braut Haaland i diskusjon med dommer Daniele Orsato i forbindelse med en Champions League-kamp mot Borussia Dortmund på Etihad Stadium for et par år siden. Tirsdag ble han observert i Oslo.

Han rakk å veksle noen ord med Guardiola før mange andre i biblioteket oppdaget stjernebesøket.

Det er ikke kjent hvorfor Guardiola er i Oslo, men i januar sa spanjolen at han gjerne ville besøke Norge i løpet av sommeren.

Landslagsspill gjør at det er pause i klubbfotballen. Manchester Citys neste kamp er mot Brentford i Premier League 14. september.

VårtOslo har ikke lyktes med å få fatt Anders Sørfonden eller Deichman for en kommentar.

Powered by Labrador CMS