Tidligere Manglerud Star-back Jonathan Lunde Hermansen signerte mandag for naborival Vålerenga.

Spillerflukten fra Manglerud Star fortsetter. Nå er også Joachim Lunde Hermansen (23) klar for Vålerenga

Langtidsskader på flere sentrale backer gjør at Vålerenga hockey stadig er på jakt etter defensive forsterkninger. Nå har backen Joachim Lunde Hermansen kommet fra kriserammede Manglerud Star.

Publisert

Med stortalentet Stian Solberg ute i lang tid og veteranen Daniel Sørvik, som fortsatt sliter med ettervirkningene av en hjernerystelse, er det etterhvert blitt tynt i de bakre rekker på Jordal Amfi.

Før helgen hentet Vålerenga unggutten Jonas Nyhus Myhre på prøvespilll fra de kriserammede naboene i Manglerud Star.

— Stolt av å få spille for Vålerenga

I dag fortsatte spillervandringen fra drabantbyen da også backkollega Joachim Lunde Hermansen (23) signerte for laget i kongeblått.

Dermed har i alt fire spillere skiftet fra grønt og gult til kongeblått den siste uka.

— Akkurat nå hadde vi behov for å styrke backsiden i laget, sier Vålerengas assistenttrener Mats Trygg.

— Med tanke på hvordan backsituasjonen er hos oss akkurat nå, hvor vi har to spillere ute med skade, er det nødvendig for oss å ha flere kort på hånden, sier Vålerengas assistenttrener, Mats Trygg, til klubbens hjemmesider.

Nysigneringen selv er godt fornøyd med å være på plass i spillerstallen på Jordal.

— Jeg er stolt over å få muligheten til å spille for en klubb som Vålerenga, og jeg gleder meg til å bli en del av kulturen her, sier Lunde Hermansen.

— Det å få Jordal Amfi som hjemmebane, med støtte fra Klanen blir helt konge, sier han.

Tre Vålerenga-spillere klare for landslaget

Nesten samtidig med nyheten om signeringen av ny back, kom også nyheten om at tre Vålerenga-spillere er tatt ut til landslagets bortekamper mot Slovakia og Latvia i Bratislava midt i desember.

Thomas Olsen kan få sin landslagsdebut midt i måneden i slovakiske Bratislava.

De tre Vålerenga-spillerne er Thomas Olsen, Martin Røymark og Mathis Olimb. Uttaket vil gi Olsen muligheten til å debutere for landslaget.

— Det hadde vært fantastisk å få muligheten på landslaget Det å spille med flagget på brystet har vært en drøm fra jeg starta med hockey, sa Olsen til VårtOslo for to uker siden.

Powered by Labrador CMS