Astrid Uhrenholdt Jacobsen representerte Oslo-klubben Heming og var i lang tid en av de største stjernene i langrennssirkuset før hun la opp i 2020.

Tidligere Heming-løper Astrid Uhrenholdt Jacobsen åpner opp: – Elsker en av samme kjønn

Tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen fra Heming åpner opp om kjærligheten til en annen kvinne en drøy uke etter masseskytingen mot London pub og Per på hjørnet.

Publisert

«Etter dager i sjokk og lammelse over hat og voldshandlinger i Oslos gater, har jeg erkjent at jeg også kunne vært et mål for dette absurde. Fordi jeg elsker en av samme kjønn», skriver Astrid Uhrenholdt Jacobsen på sin Instagram-konto.

VG omtalte saken først.

— Jeg har aldri skammet meg eller vært redd

Det er åtte dager siden to ble drept og flere såret i masseskytingen i Oslo. En av teoriene politiet jobber etter, er at skytingen var hatkriminalitet rettet mot homofile.

«Jeg har aldri skammet meg eller vært redd – jeg har vært så inderlig stolt og glad. Men så er det likevel bare min innerste krets som har visst», fortsetter Jacobsen.

Hun representerte Oslo-klubben Heming og var i lang tid en av de største stjernene i langrennssirkuset før hun la opp i 2020. 35-åringen jobber for tiden som lege.

Powered by Labrador CMS