Sandvika 20220921. Det var lange køer på E-18 etter at en mann ble skutt av politiet ved Bygdøylokket etter å ha truet bilister med kniv.Foto: Ørn E. Borgen / NTB
Politiet dirigerte trafikken etter ulykke som skapte kø på E18 inn mot Oslo 2. pinsedag.

Kø på E18 inn mot Oslo etter ulykke i Sandvika

Rett etter klokken 16 på 2. pinsedag rapporterte politiet om lang kø på E18 inn mot Oslo. Årsaken var en kollisjon der tre biler var involvert, og en fører forlot bilen mens den trillet inn i autovernet.

Publisert

- Vi dirigerer slik at venstre og midtre felt er åpne, og vi holder kollektivfeltet stengt, opplyste politiets operasjonsleder Guro Sandnes klokken 16.14.

Da var bilberger på vei for å rydde plass etter at tre biler hadde vært involvert i en ulykke på E18 ved Sandvika i retning Oslo.

Ingen personskade

Politiet hadde på det tidspunkt ikke mottatt melding om noen personskade.

Mange har vært bortreist pinsehelgen og det var ventet mye trafikk inn til Oslo iløpet av ettermiddagen og tidlig kveld 2. pinsedag.

Klokken 16.55 ble alle felt ved ulykkesstedet gjenåpnet, opplyser politiet. Da visste de også mer om årsaken til kollisjonen der tre biler var innblandet.

- Gikk ut av bil som trillet videre

- Det er køkjøring, og en bil bremser ned. Bil nummer 2 kommer så vidt borti første bil, uten større skade, forteller Guro Sandnes.

- Siste bil kjører derimot kraftig inn i bil nummer 2, og blir totalskadet. Fører av den siste bilen går ut av bilen, og bilen triller videre uten fører før den kolliderer i autovernet, sier operasjonslederen.

- Ingen ble skadet i siste del av bilens ferd. Fører erkjenner forholdene og vi oppretter sak. Førerkortet ble beslaglagt, sier Sandnes.

Powered by Labrador CMS