En av byens mest trafikkerte bussruter - linje 20 - ble stående fast da det brant i den gamle bygården i Kjølberggata lørdag kveld. Foto: Tipser
En av byens mest trafikkerte bussruter - linje 20 - ble stående fast da det brant i den gamle bygården i Kjølberggata lørdag kveld.

Måtte sperre Kjølberggata da det brant i den gamle bygården på Tøyen: - Flere evakuerte seg selv

Ved 19-tiden lørdag meldte politiet at nødetatene var på vei til melding om brann i en eldre bygård i Kjølberggata på Tøyen.

Publisert

- Brannvesenet melder at de har slukket en brann, men søker om det kan være flere steder det brenner, opplyste politiets operasjonsleder Bjarne Endal Pedersen rett etter klokken 19.

Da hadde Kjølberggata blitt stengt i retning mot Carl Berner. Årsaken var at brannbilene måtte komme til for å slukke i 1890-gården.

- Ikke funnet skadde

Passasjerer ombord i 20-bussen fra Galgeberg mot Skøyen ble vitner til slukkingsarbeidet i Kjølberggata 23A. Veien ble stengt for å gi brannbilene og de andre nødetatene plass.

- Flere personer har evakuert seg selv, sa operasjonsleder Bjarne Endal Pedersen.

- Brannen i leilighet er slukket, fortsatt noen røyk i øvre del av bygget. Ikke funn av skadde. Brannvesenet starter utlufting samtidig som noen flere leiligheter avsøkes, la Pedersen til klokken 19.20.

Powered by Labrador CMS