Brannvesenet i iherdig arbeid på stedet der brannen hadde spredd seg til et loft i en enebolig. Omkringliggende boliger ble evakuert.

Brannvesenet til Ammerud med sju biler: – Har spredd seg videre til loftet i en enebolig

På grunn av mye røyk i området ble folk i nabolaget raskt bedt om å holde vinduer og dører lukket.

Publisert

Oslo-politiets operasjonssentral meldte i en oppdatering like etter klokken 13.00 at nødetatene var på vei til Alundamveien på Ammerud.

Dette etter melding om at det brenner i en bygning på stedet.

Store styrker

– Vi er akkurat fremme på stedet med første bil og har to grupper til på vei samt innsatsleder, så vi har rykket ut med sju biler totalt, sa vaktkommandør Fredrik Lien ved 110-sentralen til VårtOslo likte etter.

Alle nødetatene rykket ut etter meldingen om brann på Ammerud.

– Det skal ha begynt å brenne i en inntakskabel og spredd seg videre til loftet i en enebolig på stedet, fortsatte vaktkommandøren.

– Det skal ha begynt å brenne i en inntakskabel og spredd seg videre til loftet i en enebolig på stedet, ifølge brannvesenets vaktkommandør.

På grunn av mye røyk ble naboer i området raskt anbefalt å holde vinduer og dører lukket.

Ingen i boligen

– Brannvesenet jobber med å slukke brannen, så det er en del røyk. Det er for tidlig å si om det er noen spredningsfare, sa operasjonsleder Sven Martin EgeOslo politidistrikt til NTB en halvtimes tid etter at det først ble meldt om brannen.

Det var ingen i boligen da det begynte å brenne, men flere nabobygg ble evakuert som følge av at området der brannen har oppstått er tett bebygd.

Brannvesenet på stedet med store styrker.

Klokken 13.43 opplyste Oslo-politiets operasjonssentral at brannen imidlertid at brannen var meldt slukket og at røyken var i ferd med å avta.

Powered by Labrador CMS