Søk etter 27-åringen er konsentert til Østmarka ved Nøklevann. I forgrunnen Haraløkka idrettsplass ved drabantbyen Bøler. Foto: NTB scanpix
Søk etter 27-åringen er konsentert til Østmarka ved Nøklevann. I forgrunnen Haraløkka idrettsplass ved drabantbyen Bøler. Foto: NTB scanpix

Politiet med ny etterlysning av savnet kvinne (27) fra Gamlebyen: – Søk fortsetter i Østmarka

Politiet går aktivt ut med ny etterlysning og ber om flere tips i søket etter en 27 år gammel kvinne fra Gamlebyen. — Søkene konsenterer seg om Østmarka, opplyser politiet.

Publisert

I en uke har oslopolitiet lett etter en 27-årig kvinne som forrige mandag ble meldt savnet fra sin bopel i Gamlebyen. Så langt har søket vært resultatløst.

Men mandag kveld gikk politiet ut på nytt med etterlysning via Twitter:

Skjermdump av politiets Twitter-konto mandag kveld.
Skjermdump av politiets Twitter-konto mandag kveld.

— Foreløpig har vi ikke funnet kvinnen til tross for flere søk. Vi fortsetter letingen etter henne utover i uka, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand ved Oslo politidistrikt til VårtOslo.

Vil foreta ytterligere søk

Mandag morgen var operasjonslederen i kontakt med savnetgruppa ved Oslo politidistrikt, som nå har overtatt ansvaret for søket etter den savnede kvinnen.

— Vi har mottatt flere interessante tips. Derfor vil det bli foretatt søk etter kvinnen på flere forskjellige steder i løpet av uka, forklarer Hekkelstrand.

Både søndag og mandag var det planlagt søk etter kvinnen med dykkere fra Oslo brann- og redningsetat i Nøklevann. Men fortsatt er det ikke funnet spor etter den savnede 27-åringen.

Ønsker fortsatt tips

Til tross for at politiet sier de har fått flere interssante tips om den savnede, og hvor hun kan befinne seg, er de fortsatt interessert i nye tips som kan føre til at 27-åringen blir funnet.

Den savnede 27-åringen beskrives av politiet som 165 cm høy, slank, sort hår, tatoveringer på hals, og piercinger i ansiktet.

Hun skal være iført en svart/grålig hettegenser med hvit «print» bak på begge skuldre. Hun bærer i tillegg trolig en Fjellräven ryggsekk. Sist kjente observasjon er på Bogerud, på formiddagen mandag 22. juli.

Tips i saken kan ringes inn til Oslo politidistrikt på 02800.

Powered by Labrador CMS